Over HFA

Raymond Haring

In 2014 ben ik voor mezelf begonnen. Daarvoor heb ik circa 22 jaar in de (fiscale) advies- en aangiftepraktijk gewerkt, twaalf jaar in de MKB Adviespraktijk en tien jaar bij KPMG Meijburg. Als gevolg hiervan heb ik veel fiscale, financiële en juridische ervaring, zowel nationaal als internationaal. Ik blijf echter met beide benen op de grond staan, werk veel digitaal met korte lijnen en persoonlijk, tegen eerlijke tarieven.

U kunt mij contacteren voor allerlei fiscale en financiële zaken, zoals advies, aangiften, overeenkomsten, administraties, maar ook vragen over erfrecht, schenkingsrecht, emigratie/immigratie en sociale zekerheid kunt u bij mij kwijt. Zelfs financiële planning behoort tot de mogelijkheden. Mede door mijn professionele netwerk van specialisten, bent u gegarandeerd van optimale en kwalitatief goede en betaalbare service.

Overigens ben ik in het bezit van een officieel erkende beroepstitel: Register Belastingadviseur (RB). Het Register Belastingadviseurs (RB) is met ruim 7.500 leden dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb. Zij kunnen bij het RB terecht voor belangenbehartiging richting overheid en politiek, vaktechnische informatie en ondersteuning in de beroepsuitoefening, opleidingen om RB te worden en PE-cursussen om hun kwaliteit en kennis op peil te houden. Ondernemers vinden in ‘hun’ RB een integer, pragmatisch adviseur met uitgebreide fiscale kennis en ervaring, en gevoel voor ondernemerschap.

Haring Fiscaal Advies heeft een erkenning als RB-kantoor. Dit betekent dat de eindverantwoordelijkheid voor de fiscale afdeling in handen is van een RB. Zo weet u zeker dat uw belangen optimaal behartigd worden. De RB, daar begint elk fiscaal antwoord mee.