Over HFA

Haring Fiscaal Advies

Haring Fiscaal Advies is een kleinschalig advies- en administratiekantoor in Etten-Leur. Onze werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van aangiften, het geven van fiscaal advies en het verzorgen van (bedrijfs)administraties. Kernwoorden zijn: korte lijnen, persoonlijk contact, eerlijke tarieven.

U kunt ons contacteren voor allerlei fiscale en financiële zaken, zoals advies, aangiften, overeenkomsten, administraties, maar ook vragen over erfrecht, schenkingsrecht, emigratie/immigratie en sociale zekerheid kunt u bij ons kwijt. Zelfs financiële planning behoort tot de mogelijkheden. Mede door ons professionele netwerk, bent u gegarandeerd van optimale en kwalitatief goede en betaalbare service.

Eigenaar Raymond Haring is twaalf jaar werkzaam geweest bij MKB-kantoren en tien jaar bij een internationaal advieskantoor. Verder is Raymond Haring in het bezit van een officieel erkende beroepstitel: Register Belastingadviseur (RB). Het Register Belastingadviseurs (RB) is met ruim 7.500 leden dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het midden- en kleinbedrijf. Zij kunnen bij het RB terecht voor belangenbehartiging richting overheid en politiek, vaktechnische informatie en ondersteuning in de beroepsuitoefening, opleidingen om RB te worden en PE-cursussen om hun kwaliteit en kennis op peil te houden. Ondernemers vinden in ‘hun’ RB een integer, pragmatisch adviseur met uitgebreide fiscale kennis en ervaring, en gevoel voor ondernemerschap.

Haring Fiscaal Advies heeft een erkenning als RB-kantoor. Dit betekent dat de eindverantwoordelijkheid voor de fiscale afdeling in handen is van een RB. Zo weet u zeker dat uw belangen optimaal behartigd worden.